Fauzia Mahomed Radja

Fauzia Mahomed Radja (36) heeft een bedrijfskundige achtergrond en meer dan 10 jaar werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Sinds 2011 ook directeur van FM Consultancy en ondersteunt met haar bedrijf ondernemers op het gebied van strategisch management.

Toekomstbestendig ondernemerschap is een van de thema’s waar zij veel bedrijven over adviseert om de juiste strategiekeuzes te maken.
Een doordachte strategie is voor iedere organisatie noodzakelijk. In deze snelle tijd waarin de markt razendsnel verandert en de technologische veranderingen snel opvolgen is toekomstbestendig ondernemerschap van cruciaal belang.

Daarnaast is zij ook actief als columnist voor aantal ondernemersbladen en vaste recensent bij Bol.com en Managementboek op de thema’s rondom management & organisatie.

Naast haar werkzaamheden heeft ze ook diverse bestuursfuncties (RvT Onderwijsmuseum, bestuurslid VNO-NCW West VrouwenNetwerk, RvT St. New European Cultural Collaborations, bestuur De Maatschappij van Nijverheid en Handel)

Haar diverse ondernemersactiviteiten hebben een plek opgeleverd in De Kleurrijke Top 100, de lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders, een nominatie in de Opzij Top 10, Viva400 Award en de You Go Girl Award van Vaker in de Media.