Shimmy Shake Talent Search 2019

Voor alweer de 12e keer is Shimmy Shake op zoek naar fusion (buik)danstalent.

Er wordt gezocht naar dansers van verschillende niveaus, van beginner tot professional. Tijdens 4 middagen op verschillende plekken in Nederland kunnen dansers hun talent tonen aan een panel van vriendelijke experts. 12 dans acts komen na deze middagen in aanmerking voor persoonlijke coaching door een vooraanstaande (buik)dans coach uit het Shimmy Shake netwerk.

De Talent Search middagen vinden plaats op 24 februari (Zutphen), 24 maart (Rotterdam), 7 april (Eindhoven) en 28 april (Groningen). Dansers kunnen zich nog tot 15 februari inschrijven voor de middag in Zutphen, en tot 10 maart voor de andere middagen.

PERSBERICHT Talent Search Februari 2019
E flyer Talent Search 2019

Fotocredit Adriaan Kastelein

Shimmy Shake Festival 2018

Het Shimmy Shake Festival vindt dit jaar voor alweer de 5e keer plaats tussen 9 en 11 november in Maaspodium Rotterdam. Shimmy Shake is hét festival waar Fusion en Tribal buikdansers uit de hele wereld op af komen, om het dansgenre te vieren. Voor deze feestelijke jubileumeditie staan maar liefst 5 headliners uit de internationale Fusion & Tribal buikdanswereld top geprogrammeerd. Naast de hoge kwaliteit workshops en shows waar het festival bekend om staat, is er dit jaar ook een breed aanbod aan vrij toegankelijke activiteiten. Om iedereen, jong of oud, ervaren danser of juist niet, kennis te laten maken met de kleurrijke, warme en wonderlijke wereld van Fusion en Tribal buikdans.

Persbericht ShimmyShake oktober2018
Persbericht ShimmyShake September2018
Persbericht ShimmyShake augustus2018

Press photo selection Shimmy Shake Festival (from 2017 edition)